7

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

  • کد خبر : 30430
  • 27 فروردین 1402 - 12:21
طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

درست کردن بامیه و زولبیازولبیا بامیه جزو شیرینی ها پر طرفدار میان ایرانی ها می باشد این شیرینی ها مانند گوش فیل اصلیت هندی دارند. شما می توانید این شیرینی های محبوب در ماه رمضان را در خانه تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. زولبیا و بامیه خانگی بسیار لذیذ تر […]


درست کردن بامیه و زولبیازولبیا بامیه جزو شیرینی ها پر طرفدار میان ایرانی ها می باشد این شیرینی ها مانند گوش فیل اصلیت هندی دارند. شما می توانید این شیرینی های محبوب در ماه رمضان را در خانه تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. زولبیا و بامیه خانگی بسیار لذیذ تر و سالم تر از زولبیا و بامیه فروشگاه ها می باشد. طرز تهیه زولبیا خانگی و بامیه را در نمناک بخوانید.مواد لازم برای شربت زولبیا و بامیه مواد لازممیزان لازمشکر۲ لیوانآب۱/۵ لیوانگلاب۱/۴ لیوانزعفران دم کردهبه میزان لازمآب لیمونصف قاشق چایخوریطرز تهیه شربت زولبیا و بامیه مرحله اول : برای تهیه شربت زولبیا بامیه ابتدا یک و نیم لیوان آب را به همراه ۲ لیوان شکر در قابلمه ایی ریخته و با حرارت کم روی شعله قرار دهید و با قاشق شروع به هم زدن کنید تا زمانی که شکر کاملا آب شود.مرحله دوم : در ادامه زعفران دم کرده را به همراه گلاب و آبلیمو به شهد اضافه کرده و صبر کنید تا شربت به قوام رسیده و غلیظ شود.مرحله سوم : بعد از اینکه شربت غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.مواد لازم برای طرز تهیه زولبیا مواد لازممیزان لازمآرد۳ قاشق غذا خوریماست۱/۲ لیوانگلاب۱/۳ لیواننشاسته گل۱ لیوانجوش شیرین۱/۴ قاشق چایخوریزعفران دم کرده۳ قاشق چایخوریروغن مایعبه میزان لازمطرز تهیه زولبیا خانگیمرحله اول : برای تهیه زولبیا ابتدانشاسته و ماست را بوسیله همزن به خوبی ترکیب کنید تا مایع مورد نظر یکدست شود.مرحله دوم : بعد از گذشت ۵ دقیقه به آن یک قاشق چایخوری روغن به مایع اضافه کنید و شروع به مخلوط کردن بکنید.مرحله سوم :پس از مخلوط کردن کامل مواد، گلاب و جوش شیرین و زعفران را به مواد اضافه کنید و شروع به همزدن بکنید تا مواد ترکیب شوند.مرحله چهارم : حال آرد را الک کرده و به همراه جوش شیرین به مواد اضافه کنید و هم بزنید. مرحله پنجم : این مواد باید جوری مخلوط و یکدست گردد که قابلیت ریزش از قیف را داشته باشد.مواد را در قیف ریخته و درون روغن داغ با فرم دهی هر دو طرف آن را به خوبی سرخ می کنیم که بهترین مدت زمان برای آماده شدن زولبیا ۱۰ دقیقه است. مواد لازم برای بامیه خانگیمواد لازممیزان لازمآب۱ لیوانآرد۱ لیوان تخم مرغ۳ عدد متوسطکره ۲۵ گرمبکینگ پودر۱/۴ قاشق چایخوریروغن مایعبه میزان لازمدرست کردن بامیه خانگی مرحله اول : برای تهیه بامیه ابتدا آب را بجوشانید و به آب در حال جوش بر روی شعله ملایم روغن یا کره را اضافه کنید و مخلوط کنید.مرحله دوم : در این مرحله بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و به آب در حال جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر تقریبا سفتی آماده شود.مرحله سوم : بعد از اینکه خمیر کمی سرد شد تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و خمیر را خوب ورز داده تا نرم شود در ادامه می توانید یک قاشق از شربت بامیه هم به خمیر اضافه کنید.مرحله چهارم : خمیر را توسط قیف به صورت دایره دایره درون ظرف مورد نظر ریخته و سرخ کنید و بعد از سرخ شدن از درون روغن بیرون آورده و داخل شربت می اندازیم به مدت چند دقیقه.ترفندهایی برای ترد شدن و خوشمزه تر شدن زولبیا بامیه: روغن جامد باعث سفت شدن زولبیا می شود.پس سرخ کردن زولبیا بهتر است از روغن مایع استفاده کنید.شربت بامیه باید غلظت عسل را پیدا کند.به همین دلیل تمام مواد شربت باید باهم به مدت یک ربع بجوشند.اگر شربت داغ باشد و یا سفت نباشد بامیه و زولبیا خمیر می شوند.حتما داخل شربت بامیه آبلیمو بریزید تا شکرک نزند.در طرز تهیه زولبیا از قیف های یکبار مصرف نیز میتوان استفاده کرد فقط قطر تقریبی این قیف ها باید ۷ میلی‌متر باشد.زولبیا را بعد از اینکه سرخ کردید بلافاصله درون شربت بار بیندازید تا شربت به خوبی به خورد زولبیا برود.شعله گاز برای سرخ کردن زولبیا ها باید کم و ملایم باشد.مواد را بعد از درست کردن ۲ یا ۳ زولبیا مجددا مخلوط کنید.ماسوره ی آچاری برای درست کردن بامیه بهتر است. در هنگام سرخ کردن بامیه ها دقت کنید بامیه های زیادی داخل روغن نیندازید چون باید بین بامیه ها فاصله باشد تا بخار بامیه ها باعث نرم شدن آنها نشود.بامیه ها را خوب سرخ کنید تا کاملا قهوه ای تیره شوند.گلوکز باعث می شود بامیه ها نرم نشوند به همین دلیل حتما داخل شربت بامیه از آن استفاده کنید.گلوکز را میتوانید از لوازم قنادی تهیه کنید و یک قوطی آن برای چندین بار شربت درست کردن کافیست. در ضمن گلوکز بی رنگ مناسب تر است. بامیه ها را حدود هفت تا هشت ساعت بعد پخت نپوشانید و بدون روکش داخل یخچال بگذارید تا نرم نشوند.نکات تکمیلی در مورد زولبیا و بامیهزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰دقیقه میباشد . زولبیا و بامیه را می توانید در وعده دسر – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
طرز تهیه ادویه پای سیب با عطری فوق العاده
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=30430

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها