2

خورش چغاله بادام خوشمزه با گوشت و سبزی

  • کد خبر : 30762
  • 17 اردیبهشت 1402 - 14:02
خورش چغاله بادام خوشمزه با گوشت و سبزی

خورش چاقاله بادام خوشمزه و مجلسیخورشت چاقاله بادام یکی از خورشت‌های بهاری بسیار خوشمزه است که طعمی تقریباً ترش دارد. با داشتن انواع سبزیجات مانند نعناع و جعفری، عطر و بویی بی‌نظیر و عالی به خود می‌گیرد. علاوه بر طعم و عطرش، این خورشت از خواص بیشماری برای سلامتی بدن برخوردار است. به‌طور کلی، خورشت […]


خورش چاقاله بادام خوشمزه و مجلسیخورشت چاقاله بادام یکی از خورشت‌های بهاری بسیار خوشمزه است که طعمی تقریباً ترش دارد. با داشتن انواع سبزیجات مانند نعناع و جعفری، عطر و بویی بی‌نظیر و عالی به خود می‌گیرد. علاوه بر طعم و عطرش، این خورشت از خواص بیشماری برای سلامتی بدن برخوردار است. به‌طور کلی، خورشت چاقاله بادام یک انتخاب عالی برای غذای بهاری و سالم محسوب می‌شود که در این بخش از آموزش آشپزی نمناک طرز تهیه آن را خواهیم گفت.مواد لازم برای خورش چغاله باداممواد لازم میزان لازمچغاله بادامنیم تا یک کیلوگوشتنیم کیلوپیاز خلالی شده دو عدد متوسطسبزیجات تازه شامل نعنا و جعفرینیم کیلوآبغوره یا آبلیموبه میزان دلخواهنمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازمطرز تهیه خورش چغاله بادامدر ابتدا برای تهیه خورشت چغاله بادام، باید چغاله‌ها را با آب بشویید و چوب بالای آن‌ها را جدا کنید. سپس برای نرم شدن چغاله ها، آنها را حدود ۲ ساعت بخیسانید.قابلمه‌ای مناسب را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن ریخته تا داغ شود. سپس پیاز خلالی شده را داخل روغن بریزید و آن را تفت دهید.بعد از سرخ کردن پیاز، گوشت را به آن اضافه کنید و با هم تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود.چغاله را به گوشت اضافه کرده و همراه با گوشت تفت دهید. سپس کمی آب داخل قابلمه بریزید و آن را بگذارید تا به جوش بیاید.بعد از کم کردن حرارت، اجازه دهید گوشت و چغاله به آرامی بپزند. در حین این فرآیند، نعنا و جعفری را بشویید و خرد کنید. سپس آن‌ها را با کمی روغن در قابلمه تفت دهید تا آب سبزی گرفته شود.میتوانید سبزی را همزمان با سایر مواد به خورش اضافه کرده و مثل قورمه سبزی، اجازه دهید از همان ابتدای کار با مواد خورش، طبخ شود، یا اینکه بعد از آنکه گوشت و چغاله بادام نیم‌پز شد، سبزیجات سرخ شده را به خورش اضافه کنید.در مرحله آخر از طریقه تهیه خورش چغاله بادام، زمانی که خورش با حرارت ملایم پخته شده و روغن آن آماده است، چاشنی آبغوره را به مواد اضافه کنید. به طور معمول، این مرحله همزمان با ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورش است. همچنین، می توانید نمک را به میزان دلخواه و به میزان سلیقه خود اضافه کنید.نکات تکمیلی در مورد خورش چغاله بادامزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰دقیقه میباشد . خورش چغاله بادام را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
سبزی که روی پیتزا می ریزن دقیقا چیه؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=30762

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها