داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

3

املت منه من خوشمزه با فرمول اصلی ترکیه ای ها

  • کد خبر : 31632
  • 13 شهریور 1402 - 2:11
املت منه من خوشمزه با فرمول اصلی ترکیه ای ها

طرز تهیه املت منمن ترکیه ای ؛ صبحانه ای خوشمزه به سبک ترک هاطرز تهیه املت منمن یا املت منه من ترکیه ای، یکی از املت های خوشمزه و خوشرنگی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. املت منه من که اصالت آن متعلق به کشور ترکیه می باشد شباهت زیادی به املت گوجه […]


طرز تهیه املت منمن ترکیه ای ؛ صبحانه ای خوشمزه به سبک ترک هاطرز تهیه املت منمن یا املت منه من ترکیه ای، یکی از املت های خوشمزه و خوشرنگی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. املت منه من که اصالت آن متعلق به کشور ترکیه می باشد شباهت زیادی به املت گوجه فرنگی یا همان املت قهوه خانه ای معروف ما ایرانی ها دارد که برای صبحانه یا وعده های دیگر سرو می شود. برای تجربه یک صبحانه جدید و مقوی و البته خوشمزه، با این بخش از آموزش آشپزی نمناک همراه شوید تا دستور املت ترکیه ای خوشمزه و فوری را بیاموزید. این غذای ساده با کمترین مواد آماده می شود و در لیست غذاهای ساده و سریع قرار میگیرد.مواد لازم املت منمن برای ۴ نفرتخم مرغ : ۵ عددگوجه فرنگی : ۶ عددپیاز : ۱ عدد بزرگفلفل سبز :۴ عددپونه خشک : ۱ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاه و قرمز ،پاپریکا و زردچوبه :به مقدار کافیدستور پخت املت ترکیه ای منه من ابتدا مواد املت را آماده میکنیم؛ برای اینکار ابتدا پیاز را پوست بکنید و به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید.فلفل سبز را هم به صورت نگینی خرد کنید.پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید سپس با رنده ریز رنده کنید.پس از آماده سازی مواد اولیه ،تابه موردنظر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سبک و شفاف شود.حالا فلفل سبز خرد شده را به پیازها اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.بعد از اینکه فلفل سبز به خوبی نرم و سرخ شد، مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و زردچوبه روی آنها بپاشید و چند دقیقه دیگر مواد را تفت دهید تا عطر ادویه ها بپیچد.در این مرحله گوجه فرنگی ها را به مواد داخل ماهی تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آب اضافی گوجه ها کشیده شود و به اصطلاح، به روغن بیفتد.تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.به گوجه های روغن افتاده یک قاشق کوچک رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید تا املت خوشرنگ تر و خوشمزه تر شود. حالا نوبت به اضافه کردن تخم مرغ هاست . مواد را کاملا با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند و تخم مرغ ها بپزند. در حین پخت تخم مرغ ها نمک و ادویه های املت را تست کنید و بعد از اینکه املت آماده شد سبزی خشک را به آن اضافه کنید.غذای ترکیه ای شما آماده است؛ املت آماده شده را به همراه نان و سبزیجات تازه میل کنید.

بیشتر بخوانید
طرز پخت حلوای فوری و نرم در عرض 15 دقیقه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=31632

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها