1

طرز تهیه مرغ لونگی اصل گیلانی بدون فر

  • کد خبر : 31836
  • 09 مهر 1402 - 10:10
طرز تهیه مرغ لونگی اصل گیلانی بدون فر

طرز تهیه مرغ لونگی، غذای خوشمزه گیلان و آستارامرغ لونگی غذای شهرهای شمالی کشورمان که طرز تهیه آن را در این بخش از آموزش آشپزی نمناک خواهید خواند، یک غذا با مرغ مجلسی برای نهار و شام است که بدون فر هم آماده شده و به آن لونگی مرغ هم میگویند. طرز تهیه مرغ لونگی […]


طرز تهیه مرغ لونگی، غذای خوشمزه گیلان و آستارامرغ لونگی غذای شهرهای شمالی کشورمان که طرز تهیه آن را در این بخش از آموزش آشپزی نمناک خواهید خواند، یک غذا با مرغ مجلسی برای نهار و شام است که بدون فر هم آماده شده و به آن لونگی مرغ هم میگویند. طرز تهیه مرغ لونگی گیلان را انتخاب کنید یا طرز تهیه مرغ لونگی اردبیل و آستارا را، تفاوت چندانی ندارد و در واقع می توان گفت دستور پخت هر دو مشابه است ولی با طرز تهیه لونگی با مرغ تکه ای تفاوت دارد.مواد لازم مرغ لونگی بدون فرمرغ: یک عدد کاملپیاز متوسط:یک عدد رنده شدهگردو:۲۵۰ گرمرب آلوچه:یک قاشق غذاخورینمک و فلفل و زرد چوبه: به میزان کافیگلپر:یک قاشق مربا خوریلونگی مرغ خوشمزه آستاراطرز تهیه لونگی مرغ در قابلمهبرای تهیه مرغ لونگی شمالی ابتدا باید داخل مرغ را به خوبی شسته و تمیز کنید تا مواد اضافی آن کاملا خارج شود. برای تهیه لونگی گیلانی می توانید هم از اردک و هم از مرغ استفاده کنید.برای پر کردن درون شکم مرغ ابتدا باید گردو ها را خوب آسیاب کنید.یک عدد پیاز متوسط را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز ها را به گردوهای آسیاب شده اضافه و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.در این مرحله از آماده کردن مواد مرغ لونگی، به مقدار کافی نمک فلفل و زردچوبه را به گردو و پیاز اضافه کنید.یک قاشق غذاخورد رب آلوچه و یک قاشق مربا خوری گلپر که در مواد لازم لونگی مرغ داشتیم را درون مواد گردو ریخته و این مواد را با قاشق به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید و اجازه دهید مواد به خورد هم بروند.موادی که آماده کردید را به آرامی درون مرغ جای دهید.روی سینه و ران مرغ سوراخ های ریزی ایجاد کنید؛ این کار کمک می کند تا مواد درون مرغ لونگی شما و خود مرغ بهتر پخته شوند.با نخ و سوزن مخصوص آشپزی می توانید شکم مرغ را ببندید و پاهای آن را با نخ به یکدیگر متصل کنید تا هنگام پخت فرم خود را از دست ندهد.روی مرغ لونگی در قابلمه را با رب آلوچه کاملا پوشش دهید این رب ریختن روی مرغ بر ظاهر و مزه مرغ تاثیر فوق العاده ای دارد.مرغ را با رب آلوچه رویش مقداری سرخ کنید. سپس بگذارید با یک لیوان آب به خوبی بپزد.لونگی مرغ لذیذنکات تکمیلی در مورد لونگی مرغمرغ لونگی جزو غذای محلی گیلانی می باشد و در شهرهای شمالی بیشتر طبخ می شود.زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰دقیقه میباشد.لونگی مرغ را می توانید در وعده نهار، شام، سرو کنید.همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری، افطار میل کرد.توجه نمایید در این مطلب، مقدار مواد اولیه و دستور تهیه مرغ لونگی برای ۴ نفر مناسب می باشد.نکات تکمیلی در مورد مرغ لونگیزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰دقیقه میباشد . مرغ لونگی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
پخت “مربای هویج” خوش طعم و خوش رنگ با بهترین و ساده ترین روش
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=31836

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها