2

آموزش شامی کباب افغانی خوشمزه با روش اصلی

  • کد خبر : 32004
  • 26 مهر 1402 - 11:51
آموزش شامی کباب افغانی خوشمزه با روش اصلی

طرز تهیه شامی کباب افغانییکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور افغانستان شامی کباب افغانی است که شباهت زیادی به شامی کباب ایرانی ها دارد و شکل آن معمولا به صورت لوله ای است و به همین دلیل با نام لوله کباب معروف است. این کباب خوشمزه افغانی با رسپی های متنوعی تهیه میشود که […]


طرز تهیه شامی کباب افغانییکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور افغانستان شامی کباب افغانی است که شباهت زیادی به شامی کباب ایرانی ها دارد و شکل آن معمولا به صورت لوله ای است و به همین دلیل با نام لوله کباب معروف است. این کباب خوشمزه افغانی با رسپی های متنوعی تهیه میشود که ما قصد داریم در این بخش از آموزش آشپزی نمناک یکی از این طرز تهیه ها را برای شما آمورش دهیم.مواد لازم شامی کباب افغانیمواد لازممقدارگوشت گوسفندی۸۰۰ گرمتخم مرغ۱ عددآرد نخودچی۱ قاشق غذاخوریپیاز۲ عدد بزرگسیر۲ حبهفلفل سیاه و فلفل قرمزاز هرکدام نصف قاشق چای خوریپودر گشنیزنصف قاشق چای خورینمکبه میزان کافیطرز تهیه شامی کباب یا کباب لوله ای افغانیگوشت را بشویید و بعد داخل قابلمه ای بریزید. پیاز را پوست بکنید و یکی از آنها را ۴ قاچ خرد کنید و به همراه دو پیمانه آب به گوشت اضافه کنید.قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید وکمی فلفل سیاه و قرمز به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا گوشت آرام آرام بپزد.در ۱۰ دقیقه آخر پخت گوشت ،مقداری نمک روی آن بپاشید تا مزه دار شود.گوشت پخته شده را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود و از حرارت بیفتد. سپس آن را داخل چرخ گوشت و یا غذا ساز چرخ کنید.در این مرحله از طرز تهیه کباب افغانی یک عدد پیاز باقیمانده را با رنده ریز رنده کنید و آب اضافی اش را با فشار دست کامل بگیرید.سپس به همراه تخم مرغ ، پودر تخم گشنیز، آرد نخودچی و مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به گوشت چرخ شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.سپس از مایه شامی به اندازه یک تخم مرغ بردارید و به صورت لوله ای در دست شکل دهید.شامی کباب را در روغن داغ شده قرار دهید تا سرخ شوند و وقتی یک طرف کباب ها سرخ شد طرف دیگر آن را برگردانید.شامی کباب ها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود و در نهایت با توجه به سلیقه تان با گوجه و سیب زمینی سرخ شده در کنار برنج و یا نان میل کنید.این کباب کاملا ترد و خوشمزه است و برخلاف شامی کباب ایرانی از سیب زمینی رنده شده داخل آن استفاده نمیشود.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه (کنوفه) کنافه پنیری به سبک ترکیه ای بهترین دسر ماه رمضان
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32004

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها