2

سالم ترین روغن پخت و پز، کدوم روغنه؟

  • کد خبر : 32508
  • 12 آذر 1402 - 16:13
سالم ترین روغن پخت و پز، کدوم روغنه؟

بهترین روغن برای پخت و پز و طبخ غذا روغن ها اصلی ترین دشمن سلامت و تندرستی و موجب ابتلا به بیماری قلبی می باشند، به همین خاطر امروزه بیش از هر چیز پخت یک وعده غذای سالم با چربی های مناسب ارزش پیدا کرده است. بهترین روغن برای پخت و پز، روغن های دارای […]


بهترین روغن برای پخت و پز و طبخ غذا روغن ها اصلی ترین دشمن سلامت و تندرستی و موجب ابتلا به بیماری قلبی می باشند، به همین خاطر امروزه بیش از هر چیز پخت یک وعده غذای سالم با چربی های مناسب ارزش پیدا کرده است. بهترین روغن برای پخت و پز، روغن های دارای چربی سالم و غیر اشباع است، در ادامه این بخش از نمناک به معرفی بهترین روغن خوراکی از نظر طب سنتی، بهترین روغن برای پخت و پز، سالم ترین روغن خوراکی برای قلب و… می پردازیم.روغن زیتونروغن زیتون از بهترین روغن‌ها برای طبخ غذا در سراسر جهان می باشد، نقطه دود روغن زیتون، تقریباً ۱۷۶ درجه سانتی‌گراد است و می‌توانید از آن برای پختن، تفت‌دادن ( با درجه حرارت پایین) یا تهیه سس‌های سرد استفاده کنید.روغن کنجدیکی از مصارف مهم روغن کنجد طبخ غذا می باشد، در واقع این روغن جزو بهترین روغن ها برای پخت و پز است زیرا دارای نقطه دود متوسط به بالا (۲۱۰ درجه سانتی‌گراد) بوده و حاوی ویتامین E، آنتی‌اکسیدان‌های سالم و… بوده و نقش مهمی در کاهش کلسترول خون دارد.روغن بادام شیرینروغن بادام شیرین یک روغن پخت و پز عالی با نقطه دود بالا است که دارای ویتامین، مواد معدنی و ترکیبات مغذی می باشد. تنها فرمی از روغن بادام که می توان از آن برای مصارف خوراکی استفاده کرد، روغن بادام شیرین تصفیه شده، می باشد.روغن آووکادواین نوع روغن در آشپزی کاربرد دارد و شما می‌توانید برای پخت و پز و سرخ کردنی در دمای متوسط نه خیلی زیاد از این روغن استفاده کنید. وجود چربی های غیر اشباع در این روغن سبب مفید بودن آن برای افراد دارای ناراحتی های گوارشی و قلبی شده است.نکته مهم:از روغن های پخت و پزکه در این بخش از نکات آشپزی نمناک نام بردیم، برای سرخ کردن عمیق استفاده نکنید و برای تهیه غذاهای سرخ شده و ترد و طلایی از روغن بادام زمینی، روغن سویا، روغن کانولا و روغن ذرت تصفیه شده استفاده نمایید.روغن حیوانی برای پخت و پز ؟!در مورد آشپزی و پخت غذا با روغن های حیوانی سوال کرده بودید که در پاسخ باید بدانید روغن‌هایی که از چربی یا پیه حیوانات تهیه می‌شوند (مانند روغن کوهان شتر و دنبه) مناسب برای طبخ نیستند و نباید آنها حرارت بالا دریافت کنند.

بیشتر بخوانید
آموزش موزارلای گریل شده؛ فینگر فود ساندویچی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32508

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها