1

راز خوشمزگی کباب تابه ای دورنگ رستوران ها

  • کد خبر : 32744
  • 01 دی 1402 - 17:49
راز خوشمزگی کباب تابه ای دورنگ رستوران ها

نکات مهم در تهیه کباب تابه ای دو رنگکباب تابه ای دو رنگ از انواع کباب‌های خوشمزه و لذیذ است که بسیار مورد علاقه کودکان می باشد. این نوع کباب تابه ای که بافت آن از ترکیبی از گوشت و مرغ تشکیل شده، طعم و عطر بی نظیری دارد و خیلی راحت و سریع روی […]


نکات مهم در تهیه کباب تابه ای دو رنگکباب تابه ای دو رنگ از انواع کباب‌های خوشمزه و لذیذ است که بسیار مورد علاقه کودکان می باشد. این نوع کباب تابه ای که بافت آن از ترکیبی از گوشت و مرغ تشکیل شده، طعم و عطر بی نظیری دارد و خیلی راحت و سریع روی گاز تهیه می‌شود. برای تهیه این کباب خوشمزه باید چندین نکته را که در این بخش از نمناک آورده ایم، در نظر داشته باشید تا کباب خوب و خوشمزه ای داشته باشید.ادویه کباب تابه ایشما در تهیه این غذای لذیذ می توانید از ادویه هایی همچون (زردچوبه،پودر سیر و پودر پاپریکا )استفاده کنید. برای افزایش طعم کباب، می‌توانید دارچین را به مواد اضافه کنید.چاشنی کباب تابه ایمقدار آب لیموی تازه به مواد تان بزنید تا طعم بهتری بگیرد، شما می توانید برای ترش مزه شدن و برای افزایش طعم، از سماق استفاده کنید. سماق اصلاح کننده طعم گوشت بوده و به هضم آن کمک می‌کند.نحوه پخت بهتر کباب تابه ایکباب ها را قبل از قرار دادن در تابه به شکل استوانه‌ای دربیاورید و قبل از شروع پخت، حرارت تابه را به خوبی افزایش دهید تا کباب‌ها بهتر پخته شوند.افزودن سس گوجه به کباب تابه ایشما می توانید سس گوجه تهیه کنید و در مرحله آخر به غذا اضافه کنید، برای افزایش طعم کباب، می‌توانید از انواع سس‌ها مانند سس تند، سس گوجه‌فرنگی و…استفاده کنید.بهترین ترکیب گوشت در کباب تابه ایبرای تهیه کباب تابه‌ای آبدار و خوشمزه گوشت گوسفندی و گوساله رابا هم ترکیب کنید، اگر در گوشت چرخ کرده کمی چربی وجود دارد، بهتر است از آن استفاده کنید تا کباب تابه‌ای لطیف‌تر و آبدارتر شود.راز خوش عطری کباب تابه ایبا کمک یک عدد فلفل دلمه و مقداری پودر گشنیز، آویشن، جعفری می توانید در تهیه کباب تابه ای استفاده نمایید، این مواد عطر بی نظیری به کباب تابه ای می دهد.ورز دادن گوشت کباب تابه ایمواد کباب تابه ای را بیش از حد ورز ندهید و تنها چند دقیقه ورز دادن کافی است تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند،بیش از حد ورز دادن گوشت می‌تواند باعث سفت شدن آن شود.راز خوشمزگی کباب تابه ایاستراحت کردن مواد کباب در یخچال بسیار حائز اهمیت می باشد.برای این منظور روی درب کاسه را با سلفون یا بشقاب بپوشانید و به مدت ۱ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم مواد با هم تلفیق شود.سرخ کردن کباب تابه ایبرای تهیه کباب تابه ای از روغن بیش از حد استفاده نکنید زیرا مقدار زیاد روغن می‌تواند باعث از دست رفتن طراوت و آبداری کباب شود،استفاده از روش سرخ کردن با حرارت ملایم و کمترین میزان روغن توصیه می‌شود.علت جمع شدن کباب تابه‌ایحرارت خیلی کم زیر کباب و بیش از حد بودن چربی گوشت سبب جمع شدن کباب تابه ای می شود، شما می توانید مقداری پودر سوخاری یا یک سیب زمینی کوچک رنده شده را به مواد کباب تابه‌ای اضافه کنید تا مانع جمع شدن کباب تابه‌ای شود.آبدار شدن کباب تابه ایدر تهیه کباب تابه ای گرفتن آب پیاز بسیار حائز اهمیت می باشد، برای آبدار شدن گوشت، می‌توانید مقدار کمی آب پیاز را با گوشت مخلوط کنید تا کباب تابه‌ای تردتر شود.علت خشک شدن کباب تابه ایعلت خشک شدن کباب تابه ای به حرارت تهیه غذا بستگی دارد، اگر دوست دارید تا کباب آبداری داشته باشید کباب را با حرارت بسیار کم سرخ نکنید زیرا آب کباب کشیده می شود و در نتیجه خشک و شکننده می شود.برای اینکه کباب آبدارتر و لذیذتری داشته باشید باید کباب را با حرارت متوسط بپزید تا خشک نشود.راز نسوختن کباب تابه ایدر حین پخت کباب‌ تابه ای، اگر آب غذا تمام شد، به آن کمی آب اضافه کنید تا خشک نشود و کباب‌ها نسوزند.ضخامت گوشت در کباب تابه ایبرای تهیه کباب تابه ای به ضخامت گوشت دقت کنید،اگر ضخامت گوشت زیاد باشد، ممکن است مغز گوشت خام باقی بماند یا گوشت زیادی پخته و خشک شود.مخلوط کره و زعفران و خوشمزگی کباب تابه ایاگر دوست دارید کباب شما مقداری چرب و آبدار با شد کره را به همراه زعفران آبکنید و در حین پخت روی کباب تابه ای ها بزنید.طرز تهیه کباب تابه ای سیخیشما می توانید این کباب لذیذ را به صورت سیخی نیز تهیه کنید. شما حتی می توانید این مواد را به اندازه یک گردو بردارید و به صورت تسبیحی در سیخ بپزید.ظرف مناسب تهیه کباب تابه ایاز تابه نچسب یا گریل برای پخت کباب تابه‌ای استفاده کنید تا از مقدار کمتری روغن استفاده شود.چیدن قسمت های مایه کباب مرغ و مایه کباب گوشت چرخ کرده سلیقه ای است و شما به هر شکلی که دوست داشته باشید می توانید مایه کباب را در تابه بریزید.مزه دار کردن کباب تابه ایمرغ و گوشت را به صورت جداگانه مزه دار کنید. برخی افراد مواد کباب را از شب قبل مزه دار می کنند. اگر مزه سیر را در غذا دوست دارید می توانید سیر نیز رنده کنید و به مواد اضافه کنید.نکته بعد از پخت کباب تابه ایبعد از اینکه کباب‌ تابه ای پخت، آن را برای چند دقیقه درون تابه نگه دارید تا کباب تابه ای شما خوشمزه تر شود.برش کباب تابه ایبرای اینکه بافت گوشت حفظ شود،برای برش دادن کباب‌ تابه ای از چاقوی تیغه‌ای استفاده نکنید و با چاقوی تیز کباب ها را ببرید.

بیشتر بخوانید
سس براق شکلاتی با پودر کاکائو، بهتر از قنادی ها
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32744

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها