2

طرز تهیه خورش گردو اسفناج مجلسی شاهرود

  • کد خبر : 32988
  • 21 دی 1402 - 19:38
طرز تهیه خورش گردو اسفناج مجلسی شاهرود

طرز تهیه خورش اسفناج گردو یا گردو اسفناج دامغانیخورش گردو اسفناج با گوشت یکی از اصیل ترین خورش های این شهر است که به دلیل وجود گردو و اسفناج جزو غذاهای مقوی و خورش های مجلسی محسوب می شود که میتوانید برای میهمانی ها و مجالس خود آن را طبخ و لذت ببرید. خورش گردو […]


طرز تهیه خورش اسفناج گردو یا گردو اسفناج دامغانیخورش گردو اسفناج با گوشت یکی از اصیل ترین خورش های این شهر است که به دلیل وجود گردو و اسفناج جزو غذاهای مقوی و خورش های مجلسی محسوب می شود که میتوانید برای میهمانی ها و مجالس خود آن را طبخ و لذت ببرید. خورش گردو اسفناج با مرغ یکی از انواع این خورشت خوشمزه است که به چند روش پخته می شود، اما ما در این بخش از آموزش آشپزی نمناک طرزتهیه این خورش با گوشت قرمز را برایتان در نظر گرفته ایم.مواد لازم خورش اسفناج و گردو مواد لازممقدارگوشت گوسفندی۴۰۰ گرماسفناج۱ کیلوگرمگردو۲/۳ پیمانهپیاز۱ عددسیر۲ حبهزعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه میزان لازمزردچوبهبه میزان لازمدارچینبه میزان لازمطرز تهیه خورش اسفناج و گردو مرحله اول : ابتدا اسفناج ها را پاک کرده و خوب بشویید و اجازه دهید خشک شوند. سپس در اندازه های متوسط خرد کنید.مرحله دوم : ۱ عدد پیاز را پوست گرفته و خوب بشورید و با رنده ریز رنده کنید. سیرها را نیز پوست گرفته شسته و ریز رنده کنید. مرحله سوم : در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید تا داغ شود؛ حالا پیاز را در آن تفت دهید پس از چند دقیقه سیرها را نیز اضافه و سرخ کنید. مرحله چهارم : مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید.مرحله پنجم : گوشت هایی که شسته اید را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ بدهد. مرحله ششم : در این مرحله نمک و فلفل سیاه و دارچین را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید.مرحله هفتم : رب را در تابه ای دیگر با کمی روغن تفت دهید تا خامی آن گرفته شود سپس آن را به گوشت ها اضافه کنید و مجددا تفت دهید. حالا به اندازه مناسب آب روی گوشت بریزید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید.مرحله هشتم : گردوها را ریز ریز خرد کنید و در یک تابه حرارت دهید تا گردوها روغن پس بدهند؛ حواستان باشد بیش از اندازه گردوها را تفت ندهید که طعم بدی به خود بگیرند. مرحله نهم : گردوهای تفت داده شده را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. مرحله دهم : حالا اسفناج هایی که خرد کرده اید را مقداری تفت دهید تا نرم و سبک شوند سپس به خورشت اضافه کنید. مرحله یازدهم : زعفرانی که کوبیده و با یخ دم کرده اید را به خورشت اضافه کنید. طعم خورشت را بچشید و ادویه های آن را میزان کنید.نکات مهم در تهیه خورش اسفناج و گردو می توانید از گشنیز نیز در تیهه این خورش استفاده کنید. به جای رب گوجه فرنگی می توانید از رب انار نیز استفاده کنید. از آلو نیز می توانید در تهیه این خورش استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه قورمه سبزی همراه با نکات بی نظیر قورمه جاافتاده
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32988

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها