4

ایراد کباب تابه ای که می چسبه چیه؟

  • کد خبر : 33020
  • 24 دی 1402 - 19:51
ایراد کباب تابه ای که می چسبه چیه؟

علت چسبیدن کباب تابه ای به ماهیتابه و راه حل آنکباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و خوشمزه است که می توان آن را همراه با برنج یا نان برای وعده شام یا ناهار سرو کرد. این نوع کباب مشکل منقل و کباب کوبیده را دیگر ندارد و به راحتی می توان آن را […]


علت چسبیدن کباب تابه ای به ماهیتابه و راه حل آنکباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و خوشمزه است که می توان آن را همراه با برنج یا نان برای وعده شام یا ناهار سرو کرد. این نوع کباب مشکل منقل و کباب کوبیده را دیگر ندارد و به راحتی می توان آن را در تابه سرخ کرد. یکی از مشکلاتی که در طبخ کباب تابه ای بسیاری از افراد با آن روبرو می شوند، چسبیدن کباب تابه ای به ظرف یا ماهیتابه است. در این بخش از نکات آشپزی نمناک به شما می گوییم که دلایل چسبیدن کباب تابه ای به ظرف یا ماهیتابه چیست و برای جلوگیری از چسبیدن کباب تابه‌ای به ماهیتابه چه باید کرد.دلایل چسبیدن کباب تابه ای به ظرف یا ماهیتابهعلت های چسبیدن کباب تابه ای به کف ظرف عبارتند از:استفاده نکردن از ظرف مناسباگر ماهیتابه شما برای طبخ کباب تابه ای مناسب نباشد، کباب به ته ظرفتان می چسبد،برای جلوگیری از چسبیدن کباب تابه‌ای به ماهیتابه از ظروف نچسب و تفلون و استیل استفاده کنید.داغ نشدن روغناگر قبل از ریختن کباب تابه ای در ظرف کف تابه چرب نباشد و روغنتان خوب داغ نشده باشد، کباب به ظرف می چسبد. برای جلوگیری از چسبیدن کباب تابه‌ای به ماهیتابه قبل از ریختن روغن درون ظرف ابتدا صبر کنید ظرف به خوبی داغ شود و سپس روغن داخل ظرف را داغ کنید.استفاده از روغن نامناسببرای جلوگیری از چسبیدن کباب تابه‌ای به ماهیتابه بهتر است از روغن زیتون استفاده نمایید زیرا خاصیت پیشگیری از چسبندگی دارد. در صورت استفاده از روغن های دیگر اجازه دهید روغن کاملا داغ شود، می توانید برای نچسبیدن کباب تابه ای به ظرف قبل از گذاشتن مواد داخل روغن کمی نمک در روغن بریزید.نگرفتن آب پیازهمین پیاز ممکن است مواد کباب تابه ای شما را شل کند، همین امر موجب چسبیدن کباب تابه به ظرف می شود. آب پیاز را پس از رنده کردن و قبل از مخلوط کردن با بقیه مواد بگیرید. از میکسر استفاده نکنید چون معمولا پیاز را خیلی له می کند و نمی شود راحت آب آن را بگیرید.ورز ندادن مواد کباب تابه ایکم ورزدادن مواد کباب تابه ای موجب شل ماندن مواد و چسبیدن به کف تابه می شود پس مواد را حتما خوب وَرز دهید تا سفت شوند. برای این که مزه مواد خوب به خورد هم بروند به مدت ۵ دقیقه چنگ زدن مواد را ادامه دهید.استراحت ندادن مواد کباب تابه ایهمانطور که گفتیم منسجم نبودن مواد کباب موجب چسبیدن آن به تابه می شود پس اگر عجله ندارید گوشت ورز داده را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا هنگام سرخ کردن انسجام بیشتری داشته باشد.شل بودن مواد کباب تابه ایاگر مواد آماده شده برای کباب تابه ای شل هستند، به آن آرد سیب زمینی یا آرد نخودچی یا پودر سوخاری اضافه کنید. اگر از پودر سوخاری ادویه دار استفاده می کنید، حتما به میزان مناسب به گوشت ادویه بزنید تا کباب تابه ای شما خیلی تند یا شور نشود.حرکت ندادن کباب تابه ایبرای اینکه کباب تابه ای به ظرف نچسبد با کفگیر چوبی آن را حرکت دهید و یا ماهیتابه را روی حرارت به عقب و جلو حرکت دهید تا غذا جدا شود.راه حل چسبدن کباب تابه ای به ماهیتابهبرای آنکه کباب تابه ای شما به ماهیتابه نچسبد، کافیست نکاتی که در بالا گفته شد را رعایت کنید که اصلی ترین دلیل چسبیدن کباب تابه ای هستند.

بیشتر بخوانید
تزیین های فوق العاده زیبای آش رشته با کشک و پیاز داغ
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33020

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها