2

طرز تهیه شیرینی گل مینا خانگی خوشمزه برای عید

  • کد خبر : 33216
  • 12 بهمن 1402 - 21:17
طرز تهیه شیرینی گل مینا خانگی خوشمزه برای عید

شیرینی گل مینا را در خانه درست کنیدشیرینی گل مینا یکی از خوشمزه ترین شیرینی های عید نوروز می باشد که آن را با قالب هایی به شکل گل مینا تهیه می کنند به همین دلیل نام این شیرینی گل مینا می باشد . شیرینی گل مینا طرز تهیه آسانی دارد و هم داخل فر […]


شیرینی گل مینا را در خانه درست کنیدشیرینی گل مینا یکی از خوشمزه ترین شیرینی های عید نوروز می باشد که آن را با قالب هایی به شکل گل مینا تهیه می کنند به همین دلیل نام این شیرینی گل مینا می باشد . شیرینی گل مینا طرز تهیه آسانی دارد و هم داخل فر و هم بدون فر تهیه می شود که در این بخش از آموزش شیرینی پزی نمناک طرز تهیه این شیرینی را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم شیرینی گل مینامواد لازممقدارآرد ۱۷۰ گرمتخم مرغ۱ عددپودر کاکائو۱ قاشق غذاخوریپودر قند۵۰ گرمکره۷۰ گرموانیلنوک قاشق چایخوری طرز تهیه شیرینی گل مینامرحله اول : کره ای که از قبل به دمای محیط رسیده است را به همراه پودر قند در یک ظرف مناسب بریزید و با دور تند همزن هم بزنید تا ترکیب شوند. دقت کنید در حین همزدن دور گیری کنید تا تمام کره حل شود.مرحله دوم :تخم مرغ را نیز به همراه وانیل به مواد اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ هم مثل کره، باید به دمای محیط رسیده باشد. مرحله سوم : آرد را الک کرده و آرام آرام به مواد اضافه کرده و هم بزنید. با کمک لیسک خمیر بدست آمده را جمع کنید. مرحله چهارم : خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید به یک قسمت آن پودر کاکائو اضافه کنید. حالا هر خمیر را در یک نایلون جداگانه گذاشته و اجازه دهید حدود نیم ساعت درون یخچال استراحت کند. مرحله پنجم : خمیر را از یخچال خارج کنید و از روی نایلون آن را با وردنه صاف کنید سپس با قالب گل مینا در اندازه کوچک و بزرگ برش دهید. گل میناهای کوچک برش خورده را روی گل میناهای بزرگ بگذارید. مرحله ششم : شیرینی ها را داخل سینی فر بچینید و حدود نیم ساعت درون یخچال قرار بدهید. در این فاصله فر را روشن کنید تا گرم شود. مرحله هفتم : سینی را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید تا حدود ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۲۵ درجه بپزد، در حدی که کمی رنگ زیر شیرینی تغییر کند. نکات مهم در تهیه شیرینی گل مینا اگر می خواهیداین شیرینی را بدون فر تهیه کنید یک قابلمه بزرگ برداشته و روی آن جسمی قرا دهید تا مانند سه پایه باشد. می توانید از الک استفاده کنید سپس در قابلمه را گذاشته و بمدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا داغ شود سپس شیرینی های شکل داده شده را از یخچال خارج و داخل قابلمه به روی سه پایه قرار دهید و با شعله کم به روی شعله پخش کن و بمدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.برای رنگی شدن شیرینی می توانید به جای پودر کاکائو از رنگ خوراکی استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه لواشک توت فرنگی خونگی ترش و شیرین
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33216

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها