3

طرز تهیه “ژله رولی” ؛ بهترین برای پذیرایی شیک

  • کد خبر : 33232
  • 14 بهمن 1402 - 21:18
طرز تهیه “ژله رولی” ؛ بهترین برای پذیرایی شیک

طرز تهیه ژله بستنی رولیژله یکی از راحت ترین دسرهایی است که علاوه بر طعم بسیار خوشمزه ظاهری زیبا و جذاب دارد، استفاده از بستنی در ژله های رولی زیبایی و مزه بسیار خوبی به این دسر پر طرفدار می دهد. این دسر برای مهمانی های پرجمعیت بسیار مناسب می باشد زیرا هر یک رول […]


طرز تهیه ژله بستنی رولیژله یکی از راحت ترین دسرهایی است که علاوه بر طعم بسیار خوشمزه ظاهری زیبا و جذاب دارد، استفاده از بستنی در ژله های رولی زیبایی و مزه بسیار خوبی به این دسر پر طرفدار می دهد. این دسر برای مهمانی های پرجمعیت بسیار مناسب می باشد زیرا هر یک رول آن برای یک نفر مناسب می باشد.طرز تهیه ژله بستنی رولیمواد لازممیزان لازمژله ۱ بستهآب جوش۱ لیوانبستنینصف لیوانطرز تهیه ژله رولی با بستنیمرحله اول : ابتدا یک بسته ژله را در ظرفی مناسب بریزید. مرحله دوم : یک لیوان سر خالی آب جوش را در ظرف ژله بریزید و هم بزنید تا ژله ها آب شوند. بهترین روش برای این کار روش بن ماری می باشد. می توانید روی بخار کتری آن را آب کنید.مرحله سوم : پس از این که کاملا دانه های ژله آب شدند. و کمی از دما افتادن . بستنی ای که از قبل بیرون از یخچال قرار داده اید و گذاشته اید به دمای محیط برسد را به ژله اضافه کنید و هم بزنید.مرحله چهارم :نکته مهم در این مرحله این است که نباید بیش از حد بستنی را با ژله هم بزنید فقط در ادندازه ای که با یکدیگر ترکیب شوند. مرحله پنجم : در یک سینی ۳۰ در ۲۰ یک نایلون فریزر پهن کنید و مواد ژله را در سینی بریزید و در یخچال قرار بدهید تا ببندد. سینی شما نباید بزرگ و یا کوچک باشید زیرا در این صورت ژله ها هنگام رول شدن شکسته می شوند.مرحله ششم :سینی باید در یخچال صاف قرار بگیرد تا مواد در یک سمت سینی جمع نشود. پس از گذشت ۴۰دقیقه الی ۱ ساعت ژله ها می بندد، برای چک کردن این ژله می توانید با انگشت روی آن ضربه بزنید اگر سفت شده باشد و به دست شما نچسبد یعنی ژله حاضر و گرفته است. مرحله هفتم : با یک چاقو تیز به صورت عمودی برش ایجاد کنید و سعی کنید برش ها را رول کنید . برش هایی که ایجاد می کنید نه باید خیلی بزرگ و نه خیلی ریز باشد. اگرمی خواهید رول شما طرح گل داشته باشد باید یک سمت رول شما صاف و سمت دیگرش حالت برش های حلالی داشته باشد. مرحله نهم : ژله شما حاضر است می توانید تا هنگام سرو آن را در یخچال نگه داری کنید تا آب نشود.نکات تکمیلی در مورد ژله رولیزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه ژله رولی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
طرز تهیه رب فلفل تند اصل برای همه نوع غذا
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33232

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها