داغ‌ترین‌ها

ماجرای آخوند فالو شده توسط جنیفر لوپز چیست؟ طرز تهیه دیپ خیارشور؛ مخصوص سالاد و اسنک حرف حساب منوچهر هادی درباره افعی تهران ادویه کلم پلو خوشمزه شیرازی و رستورانی گروه خونی محبوب و موردعلاقه پشه ها چیزی که زهره فکور صبور را خیلی ناراحت میکرد نیمرو اسفناج؛ یه صبحانه جدید و مقوی کی فکرش رو می کرد نوه پرویز پرستویی انقدر شبیهش باشه؟ امگا ۳ لاغر میکنه یا چاق؟ پست و استوری بازیگران ایرانی برای تبریک روز بازیگر به خودشان چرا پنکیک پف نمی کند و میچسبد؟ تست سریع سلامت ؛ کجای صورتتان چروک شده؟ اوضاع حمید معصومی نژاد بعد پخش فیلم سال گربه مقدار حبوبات آبگوشت خوشمزه برای هر نفر نکته جالب عکس جدید جواد عزتی و الناز حبیبی طرز تهیه نمک سبز خوشمزه برای انواع غذا و سس ساعت طلایی خواب شب چه زمانی است؟ چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۳ اردیبهشت طرز تهیه سس مایونز خونگی فوری، اونم بدون تخم مرغ مهران رجبی قرار بود چه نسبتی با نقی پایتخت داشته باشه؟

3

روش پخت آش اسفناج ساده و خوشمزه برای ۴ نفر

  • کد خبر : 33545
  • 12 اسفند 1402 - 23:52
روش پخت آش اسفناج ساده و خوشمزه برای ۴ نفر

طرز تهیه آش اسفناج و عدسآش به عنوان یک غذای مقوی و یک میان وعده پرخاصیت، توصیه می شود ولی مشکل بعضی از ما با این غذا، نفخ حبوبات آن است برای همین باید از آش های بدون حبوبات یا کم حبوبات استفاده کنیم، درست مثل آش اسفناج که در این بخش از آموزش آشپزی […]


طرز تهیه آش اسفناج و عدسآش به عنوان یک غذای مقوی و یک میان وعده پرخاصیت، توصیه می شود ولی مشکل بعضی از ما با این غذا، نفخ حبوبات آن است برای همین باید از آش های بدون حبوبات یا کم حبوبات استفاده کنیم، درست مثل آش اسفناج که در این بخش از آموزش آشپزی نمناک، طرز تهیه آن را می خوانید.مواد لازم آش اسفناجمواد لازم مقدار لازمعدس ۱/۲ لیوانبرنج ۱/۲ لیوانپیاز بزرگ۱ عددسیر ۲-۳ حبهفلفل سیاه، زردچوبه، نمکبه میزان لازماسفناجنیم کیلوطرز تهیه آش اسفناج ساده بدون نخود لوبیامرحله۱: ابتدا نصف لیوان عدس و نصف لیوان برنج را میریزیم داخل قابلمه و ۲ الی ۳ لیوان آب اضافه میکنیم.مرحله ۲: سپس اسفناج ها را خیلی کم خرد کرده و داخل قابلمه ریخته و بازهم کمی آب اضافه میکنیم و روی شعله خیلی کم قرار میدهیم تا نیم ساعت با هم بپزند.مرحله ۳: در این فاصله داخل تابه پیاز بزرگ ریز رنده شده را داخل روغن تفت میدهیم و وقتی که سبک شد، زردچوبه اضافه میکنیم تا خوشرنگ شود.مرحله ۴: حالا نوبت اضافه کردن سیر یا پودر سیر است که با کمی تفت عطرش آزاد می شود.مرحله ۵:فلفل سیاه هم به محتویات ماهیتابه اضافه کرده و کمی تفت داده و شعله را خاموشش میکنیم.مرحله ۶: پیازداغ و سیرداغی که آماده کرده ایم به آش اضافه کرده و مخلوط میکنیم.مرحله ۷: برای غلظت و قوت بیشتر آش میتوانید مقداری عصاره قلم هم به آن اضافه کنید که ریختنش کاملا اختیاری است.مرحله ۸: نیم ساعت به مواد آش زمان میدهیم تا در ادامه پخت، پیاز داغ و مواد دیگ آش با هم خوب ترکیب شده و بقول معروف آش، جا بیفتد.مرحله ۹: بعد از آماده شده و خوب جا افتادن آش اسفناج، با کمی نعناع داغ تزیین می کنیم.نکات تکمیلی در مورد آش اسفناجزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد . آش اسفناج را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
نگهداری بلال فوت و فنی داره که همه نمیدونن
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33545

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها