1

ادویه کباب تابه ای مجلسی؛ حتما امتحانش کن

  • کد خبر : 34033
  • 29 فروردین 1403 - 4:47
ادویه کباب تابه ای مجلسی؛ حتما امتحانش کن

ادویه کباب تابه ای خانگی و رستورانیکباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار است که مانند کباب کوبیده مشکل منقل و…ندارد و برای روی برنج در مهمانی ها گزینه مناسبی به حساب می آید. کباب تابه ای علاوه بر اینکه خوشمزه و لذیذ است، سریع و آسان آماده می شود و با […]


ادویه کباب تابه ای خانگی و رستورانیکباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار است که مانند کباب کوبیده مشکل منقل و…ندارد و برای روی برنج در مهمانی ها گزینه مناسبی به حساب می آید. کباب تابه ای علاوه بر اینکه خوشمزه و لذیذ است، سریع و آسان آماده می شود و با داشتن مواد لازم میتوانید این غذای ساده را تهیه و نوش جان کنید. برای تهیه یک کباب تابه ای خوشمزه باید رازها و نکاتی را رعایت نمایید که یکی از آنها استفاده از ادویه مخصوص کباب تابه ای است، در ادامه این بخش از نمناک طرز تهیه ادویه کباب تابه ای را آموزش خواهیم داد.مواد لازم برای تهیه ادویه کباب تابه ایمواد لازم مقدار لازمپودر زردچوبه ۲ قاشق غذاخوریپودر زیره سبز۱ قاشق غذاخوریپودر خردل۱ قاشق مرباخوریپودر پیاز۲ قاشق غذاخوریپودر سیر ۵/۱ قاشق غذاخوریپودر لیمو عمانی۳ قاشق غذاخوریپودر سماق۱ قاشق غذاخوریپودر میخک۱ قاشق مرباخوریپودر گشنیز۲ قاشق مرباخوریپودر جعفری۲ قاشق مرباخوریپودر فلفل سیاه۵/۱ قاشق غذاخوریپودر جوزهندی۱ قاشق مرباخوریطرز تهیه ادویه کباب تابه ایبرای خوشمزگی کباب تابه ای باید از ادویه های تازه استفاده نمایید.لیمو عمانی را بشکنید و هسته های آن را جدا کنید، سپس داخل دستگاه آسیاب به پودر تبدیل کنید.جعفری، گشنیز، پیاز و سیر تازه را خشک کنید و پودر نمایید.چوب یا دانه موادی چون میخک، جوزهندی، خردل، زردچوبه و فلفل سیاهی را آسیاب کنید.همه مواد را در آسیاب بریزید و به مدت یک دقیقه دستگاه را روشن کنید تا با هم ترکیب شوند.ادویه کباب تابه ای را داخل یک ظرف در بسته در جای خشک و خنک و دور از تابش نور آفتاب نگهداری کنید.هنگام تهیه کباب تابه ای مقداری از این ادویه را به آن اضافه نمایید.شما می توانید ادویه هایی چون فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق، زردچوبه،نمک و سماق را جداگانه به مواد گوشت اضافه کنید.در مرحله آخر و قبل از ورز دادن کباب تابه، زعفران هم به مواد کباب اضافه کنید تا کباب شما عطر و رنگ بی نظیری به خود بگیرد. می توانید زعفران را هم هنگام سرخ کردن به گوشت اضافه کنید.سماق ادویه ای ذائقه ای می باشد شما می توانید از این ادویه هنگام سرو استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
بهترین برگ مو برای خوشمزه تر شدن دلمه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34033

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها