4

راحت ترین طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی

  • کد خبر : 27458
  • 13 تیر 1401 - 3:51
راحت ترین طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی

طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینیپیراشکی گوشت با سیب زمینی یکی از غذاهای بسیار ساده و خوشمزه می باشد که به راحتی و در زمان کوتاه و با مواد غذایی اولیه کم آماده می شود. این غذا که محبوب بسیاری از کودکان است، به عنوان فینگر فود هم شناخته شده و شما می توانید […]


طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینیپیراشکی گوشت با سیب زمینی یکی از غذاهای بسیار ساده و خوشمزه می باشد که به راحتی و در زمان کوتاه و با مواد غذایی اولیه کم آماده می شود. این غذا که محبوب بسیاری از کودکان است، به عنوان فینگر فود هم شناخته شده و شما می توانید آن را در مهمانی ها سرو کنید. در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی و گوشت را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.مواد لازم برای پیراشکی گوشتمواد لازممیزان لازمسیب زمینی آب‌پزسه عددنمک و فلفل سیاهکمیگوشت چرخ کرده۲۵۰ گرمپیازیک عددروغن و زردچوبهبه مقدار لازمتخم مرغیک عددکره۵۰ گرمآرد سفید۱ پیمانهجعفری ۱ دسته متوسططرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینیسیب زمینی ها را تمیز بشویید و همراه کمی نمک وآب داخل قابلمه ای بریزید.قابلمه را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا سیب زمینی ها آبپز شوند.پس از آبپز شدن سیب زمینی ها را پوست بگیرید و درون ظرفی بریزید.کره را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به سیب زمینی ها بیافزایید و با گوشتکوب به طور کامل له کنید.جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به مواد بیافزایید.در این مرحله به تدریج آرد را بیافزایید و مواد را مخلوط نمایید، آرد را تا جایی بیافزایید که دیگر سیب زمینی ها به دست نچسبند و خمیری نرم و لطیف شکل بگیرد.روی خمیر آماده شده را با پارچه پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه در فضای آشپزخانه قرار دهید تا استراحت کند.در این فاصله یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود، سپس گوشت را افزوده و تفت دهید، سپس رب، نمک، زردچوبه و فلفل را بریزید و خوب هم بزنید و اجازه دهید گوشت سرخ شود.پس از گذشت ۳۰ دقیقه بین دو پلاستیک آرد پاشی شده خمیر را قرار داده و با وردنه به قطر نیم سانتی متر پهن کنید.کاتر گرد یا یک پیاله کوچک را هر بار آردی کنید و با آن خمیر را قالب بزنید.مقداری از مخلوط گوشت چرخ کرده درون خمیر قالب زده بگذارید و آن ها را ببندید.پخت پیراشکی گوشت و سیب زمینی با فر و بدون فربا دو روش می توانید پیراشکی گوشت با سیب زمینی را تهیه کنید:روش اول:پخت پیراشکی با فرداین است که سینی فر را چرب کرده و سیب زمینی ها را داخل آن بچینید و برای ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا با دمای ۲۰۰ درجه پخته و طلایی شود.پیراشکی ها را برای ۵ دقیقه با حرارت بالا گریل کنید تا برشته شود.روش دوم:پخت پیراشکی بدون فربه این شکل است که می توانید پیراشکی گوشت با سیب زمینی را درون روغن سرخ کنید، بدین گونه که یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و به اندازه ای روغن اضافه کنید که پیراشکی ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.پس از داغ شدن روغن پیراشکی ها را اضافه نموده و حرارت زیر تابه روی کمترین درجه قرار دهید تا پیراشکی ها مغز پخت شوند. بعد از سرخ شدن یک طرف پیراشکی ها طرف دیگرشان را سرخ کنید وپیراشکی ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود.این غذای لذیذ برای کودکان بسیار دوست داشتنی است. خصوصاً کودکانی که کم وزن هستند و هر غذایی را به راحتی نمی خورند، عموماً با در دست گرفتن یک عدد پیراشکی که با کمی سس قرمز تزئین شده تمایل بیشتری به خوردن غذا خواهند داشت.نکات تکمیلی در مورد پیراشکی گوشتزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد . پیراشکی گوشت را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
غذاهای محلی آذربایجان غربی؛ کلکسیون مزه ها
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27458

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها