1

طرز تهیه بلال بدون منقل با ۴ نوع سس خوشمزه

  • کد خبر : 28546
  • 30 مهر 1401 - 16:22
طرز تهیه بلال بدون منقل با ۴ نوع سس خوشمزه

طرز تهیه بلال طعم دار با سس های خوشمزه مخصوصاین روزها که فصل رسیدن بلال است و بلال مکزیکی در دسترس همه قرار دارد، دیگر با روش قدیمی کباب کردن و خواباندن بلال ها در آب نمک خداحافظی کنید. در این بخش از نمناک به شما آموزش خواهیم داد که بلال ها را با ۴ […]


طرز تهیه بلال طعم دار با سس های خوشمزه مخصوصاین روزها که فصل رسیدن بلال است و بلال مکزیکی در دسترس همه قرار دارد، دیگر با روش قدیمی کباب کردن و خواباندن بلال ها در آب نمک خداحافظی کنید. در این بخش از نمناک به شما آموزش خواهیم داد که بلال ها را با ۴ روش متفاوت طعم دار نمایید، با این روش ها طعم بی نظیر یک بلال خوشمزه را حس خواهید کرد و دیگر به سراغ روش های قدیمی نمی روید.روش پخت بلال با شیر یا با فویلبلال ها را با هر یک از دو روشی که مایلید بپزید.دو روش پیشنهادی ما این است که:ابتدا پوست بلال ها را بکنید، حالا پوست های جوان بلال را کف قابلمه قرار دهید و به همراه یک لیوان شیر و دو لیوان آب بلال ها را بگذارید نیم تا ۴۰ دقیقه بپزید و هر یک ربع یکبار برگردانید تا کاملا همه جای بلال پخته شود.بلال ها را با پوست و فویل پیچی شده یا حتی بدون فویل، داخل فر یا توستر بگذارید تا بپزند.خیالتان راحت باشد چون با هر دو روش بلال ها کاملا می پزند.روش طعم دار کردن بلال و تهیه سس بلالبلال هایی که به یکی از دو روش گفته شده در بالا، پخته اید را میتوانید با رسپی های آموزش داده در ادامه این بخش از آشپزخانه نمناک، طعم دار کنید.طرز تهیه بلال ملس اناریرب انار شیرین و ملس را با آب اناررقیق کنید.نمک بزنید ومواد را با هم ترکیب کنید.این مواد را روی بلال داغ بریزید، شیرینی بلال و ملسی رب انار طعم بی نظیری را ایجاد می کند.طرز تهیه بلال کرانچیسس مایونز را در یک کاسه بریزید.نمک، فلفل، آبلیمو و آویشن را به سس تان بیافزایید.کرانچی فلفلی یا ساده را خرد و پودر کنید.روی بلال را با سس مایونز کاور کنید.کرانچی را روی بلال بزنید تا به بلال کاملا بچسبد.بلال کره ایکره ای که به دمای محیط رسیده را با نمک، جعفری خرد شده، سیر رنده شده ترکیب کنید.این مواد را روی بلال داغ با براش بزنید و نوش جان نمایید.طرز تهیه سس بلال مکزیکیچند قارچ را به قطعات خیلی ریز خرد کنید.در تابه کره ریخته و قارچ ها را دو سه دقیقه تفت دهید.نصف استکان شیر به قارچ ها بیافزایید.بعد از جوش آمدن شیر، پنیر پیتزا را به آن بیافزایید.شروع به هم زدن کنید تا پنیرها آب شوند.این مواد پنیری را روی بلال ها بریزید و نوش جان نمایید.شما باید بسته به مقدار بلال ها مواد را افزایش دهید چرا که این مواد برای یک عدد بلال کافیست.

بیشتر بخوانید
ادویه سمنو؛ ترکیب اصلی ادویه سمنو چیه؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28546

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها