داغ‌ترین‌ها

کی فکرش رو می کرد نوه پرویز پرستویی انقدر شبیهش باشه؟ امگا ۳ لاغر میکنه یا چاق؟ پست و استوری بازیگران ایرانی برای تبریک روز بازیگر به خودشان چرا پنکیک پف نمی کند و میچسبد؟ تست سریع سلامت ؛ کجای صورتتان چروک شده؟ اوضاع حمید معصومی نژاد بعد پخش فیلم سال گربه مقدار حبوبات آبگوشت خوشمزه برای هر نفر نکته جالب عکس جدید جواد عزتی و الناز حبیبی طرز تهیه نمک سبز خوشمزه برای انواع غذا و سس ساعت طلایی خواب شب چه زمانی است؟ چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۳ اردیبهشت طرز تهیه سس مایونز خونگی فوری، اونم بدون تخم مرغ مهران رجبی قرار بود چه نسبتی با نقی پایتخت داشته باشه؟ یه دسر یخچالی جدید با بیسکویت پتی بور برای افزایش گلبول قرمز خون چی بخوریم؟ زندگی شخصی محسن قرائتی و عکسهای جوانی اش اندازه دقیق حبوبات آش رشته نذری و مجلسی فردوسی پور و میثاقی در پشت صحنه برنامه ۹۰ لازانیا کته ای بدون فر؛ رسپی که عاشقش میشی ضرر نوشابه مشکی بیشتره یا نوشابه زرد؟

28

دلیل خراب شدن سمنو و روش صحیح نگهداری سمنو

  • کد خبر : 29890
  • 05 اسفند 1401 - 7:10
دلیل خراب شدن سمنو و روش صحیح نگهداری سمنو

علت خراب شدن سمنو و راه جلوگیری از خراب شدن سمنو هفت سینسمنو یکی از مقوی ترین دسر های مرسوم شب عید ایرانیان است که از جوانه گندم تهیه می شود و خواص فراوانی برای کودکان، سالمندان و حتی خانم های باردار دارد. بسیاری از افراد در روزهای نزدیک به نوروز سمنو می پزند، پخت […]


علت خراب شدن سمنو و راه جلوگیری از خراب شدن سمنو هفت سینسمنو یکی از مقوی ترین دسر های مرسوم شب عید ایرانیان است که از جوانه گندم تهیه می شود و خواص فراوانی برای کودکان، سالمندان و حتی خانم های باردار دارد. بسیاری از افراد در روزهای نزدیک به نوروز سمنو می پزند، پخت سمنو نیاز به مهارت داشته و نکاتی را باید در آن رعایت کرد. در این بخش از نکات آشپزی نمناک اشتباهاتی را که موجب خراب شدن طعم و رنگ سمنو می شود و طریقه نگهداری بلند مدت سمنو را آورده ایم.برای خراب نشدن سمنو چه کنیم؟برخی اشتباهات در تهیه سمنو موجب خراب شدن آن می شود، به نکات زیر توجه نمایید و در تهیه سمنو آنها را به کار بگیرید:به گندم بیش از حد آب ندهیدبرای تهیه سمنو شما باید گندم را به مدت ۲ روز درون آب سرد بخیسانید و روزی چند بار آب تازه بدهید تا زمانی که جوانه ها دیده شود، سپس گندم های جوانه زده را آبکشی و درون پارچه تمیز و خیس قرار دهید، روزی ۳ یا ۴ بار با یک اسپری آب بپاشید تا پارچه خشک نشود. یادتان باشد که رطوبت زیاد هم باعث ترشیدگی و گندیدگی جوانه ها می شود و ترشی آن به سمنو منتقل شده و به هیچ وجه از بین نمی رود.از گندم نا مرغوب استفاده نکنیدبرای پخت سمنو از گندم مرغوب استفاده نمایید زیرا کیفیت گندم در طعم نهایی سمنو تاثیر بسزایی دارد و استفاده از گندم نا مرغوب طعم سمنو را خراب می کند. استفاده از گندم شمال باعث می‌شود که سمنوی شما طعم شیرین‌تری پیدا کند.از تهیه سمنو با جوانه گندم کپک زده خودداری کنیداگر به دلیل آب دادن زیاد به گندم، جوانه شما کپک زد و یا بوی ترشیدگی می دهد، به هیچ وجه از آن استفاده نکنید و آن را دور بریزید چون به هیچ وجه این طعم از بین نخواهد رفت.از گندم سبز شده استفاده نکنیدسمنو را از جوانه گندم تهیه می کنند، جوانه ها باید رنگ سفید یا نقره ای داشته باشند و سبز نباشند. اگر ساقهء نقره ای گندم بیش از حد بلند و سبز شود، باعث تلخ شدن سمنو خواهد شد.به جنس پارچه مرطوب دقت کنیدبرای تهیه سمنو شما باید گندم های خیس خورده را درون یک پارچه مرطوب قرار دهید تا جوانه بزنند، جنس پارچه‌ای که گندم‌ها را در آن می‌پیچید حتما به صورت خالص و کامل باید نخ باشد. پارچه‌ای که نایلون درون آن داشته باشد، نمی‌تواند به صورت مداوم خیس و نمناک بماند و گندم های شما را خراب می کند.از آبکش استفاده نماییدبرای جلوگیری از ترش شدن جوانه های گندم، در مرحله‌ای که گندم‌ها را درون پارچه پیچیدید، حتما آن را روی یک آبکش بگذارید تا آب درون ظرفش جمع نشود زیرا این موضوع موجب ترش شدن سمنوی شما می شود.سمنو را هم بزنیدسمنو حلوای کش دار و شیرین است، برای تهیه آن باید مرتب سمنو را هم بزنید تا گلوله گلوله نشود و ته نگیرد و کاملا صاف و یکنواخت گردد و بوی سوختگی نگیرد، پس توصیه می کنیم برای پخت سمنو دورهم جمع شوید و به نوبت سمنو را هم بزنید تا خسته نشوید.سمنو را در دیگ مسی بپزیدبرای اینکه سمنو شما بی رنگ نشود و قرمز عالی گردد، سعی کنید سمنو را در دیگ مسی بپزید در غیر این صورت سمنوی شما قهوه‌ای می‌شود.روش نگهداری از سمنو و خراب نشدن سمنوبرای اینکه سمنوی شما طولانی مدت قابل استفاده باشد، باید آن را درون یخچال یا فریزر نگهدارید.نگهداری از سمنو در یخچالسمنو در یخچال به مدت ۵۰ روز یا حداکثر ۲ ماه با دمای میان ۲ تا ۵ درجه سانتی گراد ماندگاری دارد.بهتر است سمنو را تازه مصرف نمایید.اگر سمنو مزه ترشیدگی داد و یا کپکی بر روی آن دیده شد، باید دور ریخته شود.روش نگهداری از سمنو در فریزرسمنو را می توانید درون ظرف درب دار یا کیسه فریزر ریخته و درون فریزر نگهداری نمایید.سمنو را در فریزر جایی قرار ندهید که بوی مرغ و ماهی به خود بگیرد.مدت زمان ماندگاری سمنو درون فریزر سه ماه می باشد.در هنگام مصرف سمنو را از فریزر خارج کنید، داخل یک ظرف بریزید تا یخ آن کم کم آب شود.نکته مهم اگر می خواهید سمنو شما طولانی مدت تر در یخچال و فریزر باقی بماند، سمنویی غلیظ بپزید و به هیچ عنوان به آن آب اضافه نکنید.

بیشتر بخوانید
روغن صاف قنادی چیست ؟ + طرز تهیه اصلی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29890

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها