2

روغن صاف قنادی چیست ؟ + طرز تهیه اصلی

  • کد خبر : 31394
  • 17 مرداد 1402 - 0:11
روغن صاف قنادی چیست ؟ + طرز تهیه اصلی

روغن صاف قنادی چیست؟روغن صاف یا شورتنینگ، یک روغن جامد و نرم است که در تهیه انواع کیک و شیرینی‌های خشک، دانمارکی و… کاربرد دارد. این نوع روغن به خاطر ویژگی‌های منحصر به فردش مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ زیرا در تهیه نان‌ها و شیرینی‌ها با کیفیت بهتر، نرم‌تر و سبک‌تر کمک می‌کند و ماندگاری بیشتری […]


روغن صاف قنادی چیست؟روغن صاف یا شورتنینگ، یک روغن جامد و نرم است که در تهیه انواع کیک و شیرینی‌های خشک، دانمارکی و… کاربرد دارد. این نوع روغن به خاطر ویژگی‌های منحصر به فردش مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ زیرا در تهیه نان‌ها و شیرینی‌ها با کیفیت بهتر، نرم‌تر و سبک‌تر کمک می‌کند و ماندگاری بیشتری به شیرینی‌ها میدهد. همچنین، برای افرادی که دوست ندارند کیک و شیرینی هایشان طعم کره یا روغن حیوانی بدهد؛ مناسب است.یکی دیگر از دلایل مهم استفاده از روغن صاف این است که چربی آن خالص است، در حالی که چربی کره حاوی دوغ، آب و سایر اجزا است که هنگام تهیه خمیر با حرارت دادن این مواد، بخار می‌شود و رطوبت خمیر را افزایش می‌دهد؛ این اتفاق مستقیماً در کیفیت خمیر تاثیر دارد.همچنین، روغن نیمه جامد نیز مشکلات خاص خود را دارد؛ زیرا زبر و دانه‌دانه است و همچنین پر از حباب‌های هوا است که باعث بسیاری از مشکلات در کیفیت طبخ و اندازه‌گیری مواد در تهیه شیرنی و نان می‌شود.در نتیجه، استفاده از روغن صاف یک راه حل مناسب برای تهیه خمیرها و شیرینی‌ها با کیفیت و با طعم و مزه بهتر است، که توسط بسیاری از افراد ترجیح داده می‌شود.همراه ما با بخش آموزش آشپزی نمناک باشید تا دستور پخت روغن صاف قنادی خانگی را بیاموزیم. طرز تهیه روغن صاف قنادی خانگیطرز تهیه روغن صاف قنادی در خانه به شرح زیر است:مواد لازمروغن نیمه جامد:۵۰۰ گرمنکته:در انتخاب روغن نیمه جامد برای تهیه شیرینی، بهترین گزینه آن است که بافت سفت‌تری دارد. از این روغن‌های نیمه جامد که خیلی شل یا آبکی هستند، بهتر است در تهیه شیرینی استفاده نکنید، زیرا این نوع روغن‌ها ممکن است باعث خراب شدن شیرینی شوند. بهتر است روغن نیمه جامدی را انتخاب کنید که بافت سفت و مناسبی داشته باشد تا به شیرینی‌ها کیفیت مناسبی بدهد.طرز تهیهمرحله اول:بن ماری کردن روغنروغن را در یک ظرف مناسب بریزید.کتری را با آب پر کنید و صبر کنید تا به جوش بیاید.ظرف حاوی روغن را روی کتری قرار داده و مدام هم بزنید تا روغن کاملاً ذوب شود. اگر ماکروفر دارید، می‌توانید ظرف حاوی روغن را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد در ماکروفر قرار داده و روغن را ذوب کنید.مرحله دوم:تهیه روغنوقتی روغن کاملاً ذوب شد، آن را از روی حرارت بردارید و به داخل یک شیشه یا ظرف تمیز ریخته و درب ظرف را نگذارید.صبر کنید تا روغن از حرارت افتاده و کمی سرد شود.سپس درب ظرف را ببندید و روغن را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود.حالا روغن صاف خانگی آماده است و شما می‌توانید از آن در شیرینی‌پزی خود استفاده کنید.فوت و فن‌ کاربردی در دستور تهیه روغن صاف قنادی خانگیشما می‌توانید روغن صاف را با نصف کره نیز تهیه کنید تا طعم و مزه متفاوتی به روغن بدهید.قبل از پخت شیرینی، روغن صاف را حدود ۱ ساعت داخل فریزر قرار داده و سپس استفاده کنید؛ این کار می‌تواند به بهتر شدن نتیجه پخت شیرینی کمک کند.روغن صاف دارای ماندگاری بالایی است، بنابراین می‌توانید آن را برای مدت طولانی نگهداری کنید و به تدریج از آن استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
فرمول سرآشپز برای پخت قورمه سبزی نذری و مجلسی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=31394

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها