13

طرز تهیه چاشنی نودل و سس مخصوص آن

  • کد خبر : 31282
  • 01 مرداد 1402 - 23:13
طرز تهیه چاشنی نودل و سس مخصوص آن

طرز تهیه چاشنی نودل به دو روشسس و چاشنی نودل چندین نوع مختلف دارد و با توجه به ذائقه افراد، ترکیبات متنوعی دارد که در این بخش از آموزش آشپزی نمناک، به دو نوع رایج آنها پرداخته ایم. برای تهیه چاشنی نودل میتوانید از فرمول های زیر استفاده کنید.مواد لازم برای تهیه چاشنی و سس […]


طرز تهیه چاشنی نودل به دو روشسس و چاشنی نودل چندین نوع مختلف دارد و با توجه به ذائقه افراد، ترکیبات متنوعی دارد که در این بخش از آموزش آشپزی نمناک، به دو نوع رایج آنها پرداخته ایم. برای تهیه چاشنی نودل میتوانید از فرمول های زیر استفاده کنید.مواد لازم برای تهیه چاشنی و سس نودل در خانهمواد لازممقدارسس سویا۲ قاشق غذاخوریروغن زیتون یا کنجد۲ قاشق غذاخوریسس چیلی۲ قاشق غذاخوریسرکه بالزامیک۲ قاشق غذاخوریشکر۲ قاشق چایخوریآبلیمو۱ قاشق غذاخورینمک۲ قاشق چایخوریفلفل سیاه آسیاب شده۲ قاشق چایخوریزنجبیل خرد شده۱ قاشق چایخوریسیر۲ حبه خرد شدهطرز تهیه چاشنی نودلدر یک ظرف مناسب، تمامی مواد فوق را به هم مخلوط کنید تا چاشنی یکنواخت شود.چاشنی را بر روی نودل ها یا رشته های مورد نظر خود بریزید و آنها را به آرامی با هم مخلوط کنید تا چاشنی به خوبی به سطح نودل ها رسیده و مزه آنها را تغییر داده باشد.نودل ها را به همراه چاشنی درون ظرف سرو کنید و با مواد تزیینی مثل سبزیجات تازه، پیاز سرخ شده یا هر ماده دلخواه خود تزیین کنید.مواد لازم برای تهیه سس برای نودلمواد لازممقدار روغن کنجد۲ قاشق چایخوریشکر قهوه ای۲ قاشق چایخوریروغن زیتون یا روغن آفتابگردان۲ قاشق غذاخوریرشته نودل۲ بستهسیر۲ حبه خرد شدهفلفل چیلی قرمزبه دلخواهپیازچه سبز۲ عددهویج۱ عدد متوسطجوانه لوبیا یا جوانه گندم۸۰ گرمنمک و فلفلبه مقدار لازمسس سویایک قاشق غذاخوریطرز تهیه چاشنی نودل خانگینودل را طبق دستور بسته برای آماده سازی آب جوش بریزید و بپزید تا نرم شود. سپس آبکش کرده و آن را در کنار گذاشته تا خنک شود.در یک میکسر یا ظرف مناسب، سس سویا، روغن کنجد، شکر قهوه‌ای، روغن زیتون یا روغن آفتابگردان، سیر خرد شده و فلفل چیلی قرمز را با هم مخلوط کنید تا چاشنی سفت و یکنواخت شود.در یک تابه یا قابلمه، روغن زیتون یا روغن آفتابگردان را داغ کنید و پیازچه سبز و هویج خرد شده را اضافه کنید. آنها را تفت دهید تا نرم شوند.جوانه لوبیا یا جوانه گندم را به تابه اضافه کنید و به مدت چند دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند.سس آماده شده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. در صورت لزوم، نمک و فلفل را به طعم خود تنظیم کنید.نودل پخته شده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را به طور یکنواخت با هم مخلوط کنید تا نودل ها به طور یکنواخت با سس پوشیده شوند.طعم و مزه سس را بررسی کنید و در صورت نیاز، مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.نودل ها را در ظرف سرو کنید و با تزیینات مورد علاقه مثل پیازچه سبز تازه و فلفل سیاه آسیاب شده تزیین کنید.سس نودل را گرم سرو کنید و لذت ببرید.توجه داشته باشید که میتوانید مقدار و نوع مواد را بر اساس سلیقه خود تنظیم و مقدار آن را نیز تنظیم کنید. همچنین میتوانید انواع سس ها و ادویه های دیگر را به چاشنی اضافه کنید تا به طعم و مزه دلخواهتان برسید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه بلال بدون منقل با 4 نوع سس خوشمزه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=31282

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها