داغ‌ترین‌ها

2

حلوا کفگیری مخصوص و مجلسی تبریز

  • کد خبر : 32436
  • 04 آذر 1402 - 15:31
حلوا کفگیری مخصوص و مجلسی تبریز

طرز تهیه حلوا مجلسی تبریزحلوا کفگیری تبریز یکی از حلوا های خوش طعم و بی نظیر شهر تبریز است که از آن در سفره های افطار و همچنین در نذری های استفاده می شود که طرفداران زیادی دارد به طوری که هر زمان به شیرینی فروشی های تبریز بروید این حلوا را پیدا می کنید.حلوا […]


طرز تهیه حلوا مجلسی تبریزحلوا کفگیری تبریز یکی از حلوا های خوش طعم و بی نظیر شهر تبریز است که از آن در سفره های افطار و همچنین در نذری های استفاده می شود که طرفداران زیادی دارد به طوری که هر زمان به شیرینی فروشی های تبریز بروید این حلوا را پیدا می کنید.حلوا کفگیری مدل های طبخ متفاوتی دارد. بعضی افراد برای طبخ آن از آرد نخود چی و برخی دیگر از ترکیب هل و زنجبیل استفاده می کنند. میزان تفت دادن آراد نیز سلیقه ای می باشد.مواد لازم برای تهیه حلوا کفگیری تبریزمواد لازممقدارآرد الک شده۲۵۰ گرمپودر قند الک شده۲۵۰ گرمکره۸۰ گرمروغن جامد۸۰ گرمپودر هل۱ قاشق غذاخوریپودر پستهبرای تزئینپودر زنجبیل۳ قاشق غذاخوریگردو کوبیده شدهنصف لیوانزعفرانبه میزان لازممراحل پخت حلوا کفگیری تبریزمرحله اولآراد را سه بار الک کنید تا بافتش حسابی باز شود. آراد الک شده را در تابه ای بریزید و با حرارت ملایم به طور مداوم ۱۰ دقیقه تفت دهید. آرد را کنا بگذارید تا کمی خنک شود، سپس دوباره آرد را الک کنید. الک کردن آرد به بالا بردن کیفیت حلوا کمک شایانی می کند پس از سر نندازید.مرحله دومبعد از تفت دادن ۶_۵ دقیقه ای روغن و کره را به آرد اضافه کنید. برای این مرحله بهتر است که از ترکیب کره و روغن استفاده شود ولی درصورت نبودن کره یا روغن می توان از یکی از این موارد استفاده کرد. کره و آرد را خوب تفت دهید تا کره درون آرد خوب هل شود و رنگ کره راه به خود بگیرد. مرحله سوم مواد را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود. خنک که شد پودر قند الک شده را به مواد اضافه کنید. حواستان باشد هنگامی که آرد داغ بود پودر قند را درون آن نریزید زیرا پودر قند در اثر حرارت آب می شود. آرد را با پودر قند ترکیب کنید. در این مرحله حواستان به شیرینی حلوا باشد پودر قند را کم کم اضافه کنید و بچشید تا بیش از اندازه شیرین نشود.مرحله چهارمشما می توانید زعفران هل و زنجبیل را اضافه کنید. در این مرحله نیز باید به اندازه هل و زنجبیل دقت کنید و به یکباره مواد را اضافه نکنید. با چشیدن میزان مناسب آن را تشخیص دهید. اضافه کردن زعفران اختیاری است و می توانید آن را حذف کنید یا اینکه حلوا را در این مرحله به دو قسمت تقسیم کنید به یک قسمت پودر زنجبیل اضافه کرده و به یک قسمت دیگر زعفران تا حلوا با دو طعم داشته باشید.مرحله پنجمگردو هایی که آسیاب کرده اید را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.حلوا را در گوشه تابه جمع کنید.مرحله ششم با کفگیر از روی مواد برداشته و درون بشقاب برگردانید. برای تزئین روی حلوا می توانید از پسته استفاده کنید.مدت زمان آماده سازی اولیه:۱۰ دقیقهمدت زمان پخت:۵۰ دقیقهمناسب تعداد:۱۰ نفرنکات تکمیلی در مورد حلوا کفگیری تبریززمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۵۰دقیقه میباشد . حلوا کفگیری تبریز را می توانید در وعده دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
با این روش خیلی آسان “مربای توت فرنگی” بپزید
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32436

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها