3

طرز تهیه اکبر جوجه سبک رستورانی

  • کد خبر : 33300
  • 20 بهمن 1402 - 21:50
طرز تهیه اکبر جوجه سبک رستورانی

رمز ‌و‌ رازهای طرز تهیه اکبر جوجه به سبک رستوران‌های شمالهمه ما حداقل یکبار در طول عمرمان این غذای خوشمزه را تست کرده‌ایم؛ اما آنچه که مهم است تسلط کامل بر طرز تهیه اکبر جوجه است که باعث خوشمزگی و عطر و طعم بی‌نظیر آن می‌شود. اما در آشپزخانه‌های شعب اکبر جوجه چه می‌گذرد؟ آشپزها […]


رمز ‌و‌ رازهای طرز تهیه اکبر جوجه به سبک رستوران‌های شمالهمه ما حداقل یکبار در طول عمرمان این غذای خوشمزه را تست کرده‌ایم؛ اما آنچه که مهم است تسلط کامل بر طرز تهیه اکبر جوجه است که باعث خوشمزگی و عطر و طعم بی‌نظیر آن می‌شود. اما در آشپزخانه‌های شعب اکبر جوجه چه می‌گذرد؟ آشپزها چه ترفندهایی را استفاده می‌کنند که طعم و عطری متفاوت را با اکبر جوجه خانگی خلق می‌کنند؟ ابتدا لازم است تا مواد اولیه را برای پخت این غذا فراهم نمایید.مواد لازم برای پخت اکبر جوجه (برای ۴ نفر)جوجه ۱ کیلوگرمی:۲ عددپیاز درشت:۱ عددآبلیموی تازه:۳ تا ۴ قاشق غذاخوریماست:۱ پیمانهزعفران:۴ قاشق غذاخورینمک، ادویه و فلفل:به میزان لازمکره:۱۰۰ گرمروغن:نصف فنجانمواد لازم برای سس اکبر جوجهرب انار:۲ قاشق غذاخوریگردو:۴ عددنمک و گلپر:به میزان لازمزعفران:۲ قاشق غذاخوریطرز تهیه اکبر جوجه و دستور پخت جدید آنبرای اطلاع از دستور پخت اکبر جوجه اصلی و یادگیری نکات مهم در هنگام طبخ آن، مراحل زیر را دنبال کنید:مرحله اول:آماده‌سازی جوجه‌هااولین مرحله آماده‌سازی جوجه‌ها است. پس از اینکه جوجه‌ها را به طور کامل شستشو دادید، بایستی آن‌ها را مرینیت کنید. مرحله دوم:مزه‌دار کردن در مرحله اولابتدا جوجه‌ها را با یک چاقوی تیز از وسط برش دهید. مراقب باشید که پوست جوجه‌ها از آن جدا نشود. حالا یک کاسه نسبتا بزرگ را با آب ولرم پر کنید و چند قاشق آبلیمو را به همراه مقداری نمک به آن اضافه کنید. سپس جوجه‌ها را در محلول آب، نمک و آبلیمو قرار دهید. این مرحله اول مزه‌دار کردن جوجه‌هاست و حدود نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه برای انجام این مرحله کافیست.مرحله سوم:مزه‌دار کردن در مرحله دومحالا جوجه‌ها را از محلول آب و نمک و آبلیمو خارج کنید و با دستمال مخصوص آشپزخانه خشک نمایید. حالا نوبت مزه‌دار کردن جوجه‌ها در مرحله دوم است. مواد مرینیت را در یک کاسه مخلوط کنید. این مواد شامل آبلیمو، ماست، زعفران آب کرده، روغن زیتون (در صورت تمایل)، نمک، فلفل، ادویه و پیازی بوده که به صورت خلالی خرد شده است. سپس جوجه‌ها را در ظرف قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید.ظرف را درون یخچال قرار دهید و به مدت ۲ ساعت استراحت دهید تا مزه‌ها به خوبی به جوجه‌ها جذب شوند.مرحله سوم:سرخ کردن اکبر جوجهپس از مرینیت کردن جوجه‌ها در مرحله دوم، بایستی ظرف را از یخچال خارج نمایید و جوجه‌ها را به طور کامل سرخ کنید. دقت کنید که پیازهای خلالی به سطح مرغ نچسبیده باشند؛ زیرا در مرحله سرخ شدن، می‌سوزند و طعم غذای شما را تحت تاثیر قرار می‌دهند.یک تابه گود بر روی اجاق گاز قرار داده و شعله را روی حالت متوسط تنظیم کنید. سپس روغن را داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا به میزان کافی داغ شود. حالا جوجه‌ها را داخل تابه قرار دهید و دو طرف آن‌ها را به طور کامل سرخ کنید. مرحله چهارم:پخت اکبر جوجهپس از اینکه جوجه‌ها به طور کامل سرخ شدند، کره را به همراه یک لیوان آب به تابه اضافه کنید. درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا به مدت ۱ الی ۵/۱ ساعت پخته شود. حالا اکبر جوجه رستورانی شما حاضر است.طرز تهیه سس اکبر جوجهابتدا گردوها را از پوست خارج کنید و به اندازه‌ای که دانه‌های آن زیر دندان حس شوند، خرد کنید. برای تهیه سس اکبر جوجه، دو قاشق رب انار را به همراه ۴ عدد گردوی خرد شده، نمک و گلپر و زعفران آب کرده داخل یک کاسه بریزید و به خوبی مخلوط کنید. پخت اکبر جوجه شما به پایان رسیده است و حالا می‌توانید آن را در کنار یک کته زعفرانی خوشمزه میل کنید.نکات قابل توجه در هنگام پخت اکبر جوجهاگر می‌خواهید تا اکبر جوجه را به سبک رستوران‌های شمال طبخ کنید، نکات زیر را در هنگام پخت این غذا اجرا کنید:۱.پوست مرغ را جدا نکنیدگوشت جوجه‌های ۱ کیلوگرمی به علت وزن کم‌شان، نازک و لطیف است؛ به همین خاطر آب میان بافتی گوشت مرغ‌ها در هنگام پخت سریعا تبخیر می‌شود. اگر پوست مرغ را جدا کنید، سبب سوختن جوجه‌ها می‌شود. وجود پوست مرغ‌ها در هنگام پخت از این امر جلوگیری می‌کند.۲.اضافه کردن روغن زیتون به مواد مرینیتاضافه کردن روغن زیتون به مواد مرینیت مرغ سبب نرم و لطیف شدن گوشت مرغ در هنگام پخت می‌شود. همچنین در صورتی که طبخ مرغ با پوست با ذائقه شما یا افراد خانواده‌تان سازگار نیست، اضافه نمودن روغن زیتون به مواد مرینیت کمک می‌کند تا آب میان بافتی گوشت در هنگام پخت تبخیر نشود.همچنین می‌توانید از ادویه‌های دیگری همچون پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا برای خوشمزه‌تر شدن جوجه‌ها استفاده کنید. ۳.اندازه جوجه‌هابرای پخت اکبر جوجه باید از جوجه‌های زیر ۱ کیلوگرم استفاده کنید. مرغ‌های بالغ گزینه خوبی برای پخت اکبر جوجه نیستند؛ زیرا لطافت لازم را ندارند. مگر اینکه در هنگام سرخ شدن، با استفاده از چاقو، سوراخ‌هایی را بر روی قسمت ران یا سینه ایجاد کنید.رعایت کلیه نکات بالا و انجام مراحل به صورت دقیق، یک اکبر جوجه خوشمزه رستورانی تحویل شما می‌دهد.

بیشتر بخوانید
راز خوشمزگی مرغ سوخاری رستوران های معروف
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33300

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها