داغ‌ترین‌ها

4

طرز تهیه دمی گوجه متفاوت + راز خوشمزگی

  • کد خبر : 33324
  • 22 بهمن 1402 - 22:08
طرز تهیه دمی گوجه متفاوت + راز خوشمزگی

طرز تهیه دمی گوجه لذیذیکی از غذاهای سریع و خوشمزه، دمی گوجه است که به عنوان غذای ساده برای ناهار و غذای خوشمزه برای شام میتوان آن را پیشنهاد داد. این غذا با مواد ساده تهیه می شود تقریبا با آنچه در اکثر خانه ها موجود است، میتوان آن را پخت.اگر فرصت زیادی برای آشپزی […]


طرز تهیه دمی گوجه لذیذیکی از غذاهای سریع و خوشمزه، دمی گوجه است که به عنوان غذای ساده برای ناهار و غذای خوشمزه برای شام میتوان آن را پیشنهاد داد. این غذا با مواد ساده تهیه می شود تقریبا با آنچه در اکثر خانه ها موجود است، میتوان آن را پخت.اگر فرصت زیادی برای آشپزی ندارید و از طرفی دوست دارید یک غذای خوشمزه و سالم برای اعضای خانواده آماده کنید، دمی گوجه را به شکلی که در این بخش از آموزش آشپزی نمناک برایتان خواهد گفت بپزید و از خوردنش لذت ببرید.مواد لازم دمی گوجه سادهمواد لازممیزان لازمبرنج۲ پیمانه سیب زمینی۲ عدد متوسطپیاز بزرگیک عدد گوجه فرنگی۵ عددرب گوجه فرنگی۱-۲ قاشق غذاخوریکره۳۰ گرمنمک و فلفل سیاهبه میزان لازمزردچوبهنصف قاشق چای خوریروغنبه میزان لازمطرز تهیه دمی گوجه بدون گوشت و مرغبرای پخت دمی گوجه به عنوان یک غذای بدون گوشت و مرغ، میتوانید به شیوه زیر عمل کنید:مرحله اول :ابتدا دو پیمانه برنج را به همراه دو پیمانه آب و نصف قاشق غذاخوری خیس کنید بطوریکه آب برنج حدودا نصف بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد. این کار باید حدود سه ساعت قبل از طبخ انجام شود.مرحله دوم :سیب زمینی های شسته، پوست گرفته و مکعبی خرد شده را داخل ظرف اصلی طبخ، یعنی همان قابلمه ای که میخواهید دمی گوجه را داخل آن بپزید، ریخته و با روغن مناسب و شعله نسبتا زیاد سرخ کنید. نیاز نیست سیب زمینی ها خیلی سرخ و خشک شوند.مرحله سوم : پیاز پوست گرفته و شسته شده را به صورت خلالی درشت خرد کرده و به سیب زمینی ها اضافه کنید.مرحله چهارم :پس از ۳ الی ۴ دقیقه که پیاز کاملا سبک و طلایی شد، گوجه های خرد شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.مرحله پنجم :چند دقیقه بعد زمانیکه که متوجه سبک شدن گوجه فرنگی ها شدید، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا رنگ آن بهتر شود.مرحله ششم :پس از مدت کوتاهی که رنگ رب به خوبی تغییر کرد و مواد دمی گوجه شما خوشرنگ شد، ادویه ها را اضافه کنید و با سایر مواد بخوبی ترکیب شان کنید تا ادویه ها نیز بخوبی تفت داده شوند.مرحله هفتم :حالا نوبت اضافه کردن برنج خیس شده است که باید به مواد اضافه شده و به شیوه پخت همیشگی استانبولی ها و برنج کته باید تا کشیده شدن آب برنج، با شعله متوسط پخته شود.مرحله هشتم :خوب مایه را با برنج مخلوط کنید، وقتی آب برنج کشیده شد، شعله را کم کرده و دمکنی بگذارید تا دمی گوجه شما خوب دم بکشد.

بیشتر بخوانید
علت سفت شدن میگو و راه حلش
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33324

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها